TRANSFERI

Španjolci ga vide kao novog Iniestu, a Barca ga se želi riješiti

Foto: Twitter

BARCELONA ima previše opcija u veznoj liniji pa pokušava rasteretiti kadar tako što je u izlog stavila Rafinhu i Riquija Puiga. Prvog žele prodati, a drugog bi voljeli posuditi, ali ni prodaja nije isključena. 

Rafinhu prati Valencia koja je spremna platiti oko 20 milijuna eura kako bi se veznjak trajno preselio u njihovu momčad, a Puig je na meti desetaka klubova.

Gotovo da nema niti jedan manji klub u Španjolskoj koji ne bi htio dovesti mladog Puiga kojeg su nedavno zbog sjajnih igara u pripremnim utakmicama prozvali novim Iniestom.

Briljirao na pripremama, ali to nije dovoljno da ostane u Kataloniji

Barcelona je na pripremama u prijateljskoj utakmici pobijedila Arsenal 2:1 na Camp Nouu. Jedan od najboljih na toj utakmici bio je upravo Puig, izdanak La Masije. 

Marca ga je prozvala novim Barceloninim čudom, a Radio Deportivo otišao je korak dalje i istaknuo kako je Barcelona u Puigu na toj utakmici dobila novog Iniestu.

Barca već neko vrijeme kupovinama pokušava pronaći novog Iniestu, a sad kad u svom dvorištu ima mladića koji podsjeća na velikog Andresa izgleda da ga se spremna odreći. 

Pročitajte više