TRANSFERI

Sport: Rakitić je jedina Barcina nada u posljednjoj bitci za Neymara

Sport: Rakitić je jedina Barcina nada u posljednjoj bitci za Neymara
Foto: Getty Images

BARCELONA i Real ušli su u posljednju bitku za Neymara, Brazilčeva budućnost trebala bi biti poznata već sljedećeg tjedna, piše katalonski Sport. Real je trenutno u blagoj prednosti u pregovorima, ali Katalonce u igri drži činjenica da Neymar baš želi u Barcelonu i nigdje drugdje. 

Katalonci i Parižani već deset dana aktivno pregovaraju o potencijalnom transferu, a tijekom procesa bilo je nekoliko uspona i padova. U početku, oba kluba imala su dozvolu za pregovore koji bi završili transferom u visini od 180 milijuna eura.

Činilo se da je Barcelona jako blizu potpisa, a onda je PSG u ponedjeljak odlučio zamrznuti pregovore tvrdnjom da su dobili ponudu superiornu onoj koju je poslala Barcelona.

Ogromne ponude

Real Madrida nudi 120 milijuna eura i Luku Modrića. Francuski klub odmah je krenuo u pregovore s Juventusom oko Dybala kako bi imao spremnu zamjenu u slučaju Neymarova odlaska. 

Ipak, Barcelona se nada da bi Neymarova naklonost mogla biti dovoljna za njihov ostanak u pregovorima, a ako u tome uspiju, imaju jasnu ponudu. Spremni su ponuditi novac i Ivana Rakitića na kojeg su nedavno stavili cijenu od 50 milijuna eura. 

Parižani su i ranije pokušavali potpisati hrvatskog reprezentativca, a sada bi ga mogli dobiti kao dio velikog dogovora koji bi zadovoljio obje strane. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara