Španjolci: Real Madrid želi Livakovića!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DOMINIK LIVAKOVIĆ ovog bi ljeta mogao napustiti Dinamo. Dosad ga se uglavnom povezivalo s klubovima iz Turske, a spominjao se i Villarreal. Ipak, sada je stigla poveznica s puno većim španjolskim klubom - Real Madridom! Portal Defensa Central, koji isključivo prati događanja oko Reala, piše da je madridski klub u potrazi za rezervnim golmanom te da mu je Livaković prva opcija.

Real spreman izdvojiti od pet do šest milijuna eura

Real je za rezervnog golmana navodno spreman izdvojiti od pet do šest milijuna eura te vjeruje da ne bi trebalo biti prevelikih problema u pregovorima oko Livakovićevog transfera. Vratar hrvatske reprezentacije u ugovoru ima klauzulu po kojoj može otići ako dođe odgovarajuća ponuda, no vjeruje se da je ta klauzula ipak nešto veća, odnosno da se radi o iznosu od 10 milijuna eura.

Madriđani su u potrazi za rezervnim vratarom jer je Ukrajinac Andrej Lunjin, koji je dosad obnašao tu dužnost, pred odlaskom iz kluba. Također, Realova struka nije najzadovoljnija Lunjinovim izvedbama dok je uskakao u sastav umjesto Thibauta Courtoisa.

Modrić preporučio Livakovića

Defensa Central dodaje da je ključna figura u cijeloj priči Luka Modrić, koji ima blizak odnos s Livakovićem te ga je preporučio čelnicima Reala. "Modrić je svjestan da Livaković može biti vrlo pozitivan dodatak momčadi", piše ovaj španjolski medij.

Pročitajte više