LIGA PRVAKA

Španjolci udarili na Barcu: "Laporta je rekao da je Dembele bolji od Mbappea?"

Foto: EPA

BAYERN je pobijedio Barcelonu 3:0 i izbacio je iz Lige prvaka. Barcelona će svoj europski put nastaviti u Europa ligi, a nakon poraza u Münchenu uslijedile su jake kritike Xavijeve nemoćne momčadi.

As tvrdi da je Bayern Barcelonu dobio u trećoj brzini.

"Barcelona je detronizirana iz nogometne elite nakon što je šaptom pala protiv Bayerna koji je pobijedio 3:0 i to u trećoj brzini, bez želje za ponižavanjem suparnika, sa stavom umornog tigra koji je lijen za lov na mladu gazelu."

A navijače Barcelone još bi više mogao zaboljeti komentar Bayernovog senatora Thomasa Mullera.

"Barcelona se ne može nositi s intenzitetom. Tehnički imaju sve, to su sjajni igrači u taktičkom i tehničkom smislu, ali nisu na razini vrhunskog nogometa kad je u pitanju intenzitet."

"Laporta je rekao da je Dembele bolji od Mbappea. To je sranje"

Jesus Gallego, poznati radijski sportski novinar koji je upućen u događanja oko Barcelone, tvrdi da Xavi pred sobom ima vrlo težak posao.

"Barcelona sad mora razmišljati o tome kako se plasirati među prve četiri momčadi La Lige, ali tamo ne može doći ako ne promijeni pet igrača iz početne postave. Xavijev posao je vrlo kompliciran, on ne može napraviti metamorfozu. Realnost je takva da će Xaviju biti veoma teško napraviti iskorak u odnosu na Koemana, sad su nestale iluzije koje je imao pri dolasku."

Dani Garrido, voditelj emisije Carrusel Deportivo na Cadeni Ser, osvrnuo se na izjavu da je Barcelonin Ousmane Dembele bolji od PSG-ovog Kyliana Mbappea.

"Laporta je pričao da je Dembele bolji od Mbappea. Oprostite, ali to je sranje. To je sranje."

Komentator Asa Iturralde Gonzales tvrdi da je Barcelona na nivou Rayo Vallecana, Osasune i Athletica te da takva ne može igrati ni Europa ligu.

Pročitajte više