Španjolske naslovnice: "Krivnja nije samo njegova"

Foto: Screenshot Marca, As, Sport, El Mundo Deportivo

BARCELONA je u prvom El Clasicu ove sezone s 5:1 pobijedila Real i tako se vratila na prvo mjesto u Primeri. Za Barcu je tri puta zabio Luis Suarez, jednom Coutinho i Vidal, a za Real je pogodio Marcelo.

Nakon utakmice, na presici, Julen Lopetegui nije ponudio ostavku, no prema pisanju Realu bliske Marce, on je već bivši, a Antonio Conte novi je trener Reala.

Real je u krizi kakvoj klub ne pamti. Prije manje od pola godine Kraljevi su po treći put u nizu osvojili Ligu prvaka, a danas su predmet ismijavanja ne samo u Španjolskoj.

Ipak, treba kazati da se od tog kijevskog finala Lige prvaka puno toga promijenilo. Zinedine Zidane je otišao, a za njim i Cristiano Ronaldo. Takav hendikep prevelik je i za klub poput Reala. 

Španjolski mediji bliski Realu su jasno udarili po Madriđanima, naslovnice današnjih dnevnih izdanja prepune su kritika prema Kraljevima, ali za Marcu glavni krivac nije samo Julen Lopetegui. 

''Krivnja nije samo Julenova'', na naslovnici poručuje Marca.

S druge strane, katalonski mediji uzdižu Barcelonu, pa tako El Mundo Deportivo donosi naslovnicu na kojoj je u prvom planu Gerard Pique s podignutom rukom u slavlju, a naslov El Munda je ''Smrtonosna ruka.''

Pročitajte više