Španjolski izbornik: Rodri ili Modrić? Već sam rekao da je Rodri najbolji, ali...

Screenshot: Twitter

HRVATSKA sutra od 20:45 na stadionu De Kuip u Rotterdamu igra finale Lige nacija, a protivnik će joj biti reprezentacija Španjolske. Ovo dugo iščekivano finale 3. izdanja Lige nacija na današnjoj konferenciji za medije najavili su španjolski izbornik Luis de la Fuente i veznjak Rodri. Odmah su krenula pitanja novinara. Prvi je odgovarao De la Fuente.

Hoće li biti promjena u prvih 11?

Pričekat ćemo da odradimo zadnji trening. Svi su zdravi. Neće nas nitko iznevjeriti, ne brinite. Možda ćemo malo zavrtjeti momčad, vidjet ćemo. Promjene se ne rade ishitreno, moraju biti dobro promišljene.

Vaši mladi igrači idu na iskusne Hrvate...

Za mene je to jako izjednačena utakmica. Svi imamo neke svoje jače strane. Mi i Hrvatska smo pokazali da smo danas dvije najbolje reprezentacije u Europi.

Rodri ili Modrić? 

Teško je reći tko je bolji. Već sam rekao da je Rodri najbolji veznjak na svijetu, ali mogu reći da su njih dvojica dva najbolja na svijetu na toj poziciji.

Što ako odete na penale?

Mislim da je moja momčad trenutno u najboljoj situaciji cijele sezone. Adrenalin ih nosi preko umora. Radili smo na penalima, oni nisu lutrija, moramo biti spremni.

Hrvatska i produžeci?

Pričao sam s igračima o svemu. Želimo pobijediti u 90 minuta. Oni su iskusniji i tih pola sata radi ključnu razliku. Ključne su glava i mirnoća, a Hrvatska to ima na jako visokoj razini.

Modrić? 

Naravno da nas on brine, ali ne samo on. Hrvatska ima ogroman potencijal. Mi moramo biti na najboljoj mogućoj razini da pobijedimo.

Pročitajte više