Španjolski junak s Anfielda: "Sevilla nikad ne hoda sama"

Foto: Getty Images/Guliver Image

VELIKU utakmicu odigrali su sinoć nogometaši Seville na Anfieldu u prvom kolu Lige prvaka, a Liverpool još jednom prosuo vodstvo i tri boda izborivši remi 2:2.

Sevilla je iznenađujuće povela u 5. minuti golom Ben Yeddera, a u 21. je Firmino izjednačio na asistenciju nekadašnjeg igrača Seville Alberta Morena. U 37. minuti Salah je zabio za preokret na 2:1 i do poluvremena su domaći mogli dovršiti posao, ali je Firmino propustio zabiti penal u 42. minuti.

Imao je Liverpool čak 24 udarca prema golu, ali samo sedam u okvir i brojne propuštene prilike, a Sevilla je od svoja tri udarca u okvir zabila dva. U 72. minuti gosti su ušutkali Anfield kada je Joaquin Correa zabio za 2:2.

"Ovo je za nas velik bod. Morali smo okrenuti utakmicu da ga osvojimo. Liverpool je pun kvalitete, jako su brzi i morali smo se prilagoditi. Moj pogodak je bio baš to što nam je trebalo. Muriel je mogao zabiti za pobjedu u sudačkoj nadoknadi, to bi bilo sjajno", rekao je Correa pa dodao:

"Ovdje kažu, nikad nećeš hodati sam (you`ll never walk alone), a naši navijači su osigurali da tako bude i nama. Nismo hodali sami".

Rezultati by SofaScore

 

 

Pročitajte više