Splićani opet ostali bez domaćinstva

TREĆA kvalifikacijska utakmica za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačku 2006. između Hrvatske i Bugarske odigrat će se u subotu, 9. listopada, na stadionu u Maksimiru, s početkom u 17,30 ili 20,15 sati, rekao je danas na konferenciji za novinare glavni tajnik Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić.

Utakmica mladih reprezentacija odigrat će se dan ranije, u petak, 8. listopada, na stadionu NK "Radnika" u Velikoj Gorici, s početkom u 15,30 sati.

Izbornik naše reprezentacije Zlatko Kranjčar izjavio je da je potpuno okrenut utakmici protiv Bugara. "Uvjeren sam da ćemo u onih šest dana zajedničkih priprema prije utakmice, uigrati sve naše redove i da ćemo nakon utakmice s Bugarima imati maksimalnih devet bodova. Priznajem da sam prije početka kvalifikacija računao da bi bilo dobro kad bi nakon tri utakmice imali šest ili sedam bodova", rekao je Kranjčar, dodavši da ga posebno veseli što će čak 15 naših igrača igrati u Ligi prvaka.

Hrvatsku reprezentaciju nakon Bugarske očekuje prijateljska utakmica protiv Rumunjske, u Rijeci 13. listopada, a 17. studenoga će "vatreni" gostovati u Republici Irskoj.

Pročitajte više