TRANSFERI

Sport: PSG smanjio zahtjeve, Neymar je sve bliže Barceloni

Foto: EPA

PREDSJEDNICI Barcelone i PSG-a, Josep Maria Bartomeu i Nasser Al-Khelaifi, nedavno su počeli pregovore oko povratka Neymara u Barcelonu, a sada su poznati i novi detalji potencijalnog dogovora, piše Le Parisien. 

Isti medij je u petak objavio kako PSG od Barcelone traži da izjednači ponudu od 222 milijuna eura kojom su ga oni i doveli u Pariz, a danas Le Parisien piše da je PSG spreman spustiti svoje zahtjeve. 

Čelnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi želi se što prije riješiti nezadovoljnog Neymara i spreman ga je pustiti za svotu od 130 milijuna eura i jednog igrača iz dueta Coutinho - Dembele. Navodno je to ponuda koja je primamljiva i Barceloni. 

O tome koliko se Neymar očajnički želi vratiti u Barcelonu svjedoči niz njegovih poteza: predsjedniku PSG-a rekao je da ne namjerava više igrati za taj klub. 

Nakon što je iz Barcelone otišao u PSG, Neymar je tužio Barcu tražeći 26 milijuna eura bonusa za produljenje ugovora koji je potpisao neposredno prije transfera u Pariz. Sada je Neymar, kako bi se vratio na Camp Nou, pristao na povlačenje tužbe.

O Neymarovoj spremnosti da se vrati u Barcelonu najviše govori to što pristaje na drastično smanjenu plaću. I to s aktualnih 37 milijuna eura godišnje u PSG-u na 24 milijuna eura godišnje u Barceloni, a sada je, čini se, sve na Kataloncima. 

 

Pročitajte više