svjetsko prvenstvo u rukometu

Šprem: I u moje vrijeme smo trenirali u Červarovoj sobi

Foto: RTL / Guliver Image

HRVATSKA rukometna reprezentacija je u posljednjem kolu skupine C na Svjetskom prvenstvu u Egiptu svladala Katar rezultatom 26:24.

>>> Najveći problem Hrvatske je Duvnjak. Kad mu vidim one podočnjake, bude mi ga žao

Izabranici Line Červara su već ranije osigurali prolazak u drugi krug natjecanja, a kao prvoplasirana momčad prenijet će tri boda.

Pogledajte kako su utakmicu Hrvatske u Indexovom studiju komentirali Božidar Jović i Valter Matošević:

Utakmicu Hrvatske su u studiju RTL televizije komentirali Pero Metličić, Goran Šprem i Drago Vuković, kao i sve dosadašnje na prvenstvu u Egiptu. 

Šprem se složio s kolegama da je Hrvatska protiv Katara napravila korak naprijed, ali je istaknuo da ima još toga što treba popraviti. 

"Očekivao sam uvjerljiviju Hrvatsku, ali što je, tu je. Ima pozitivnih pomaka, svidjelo mi se kako smo otvorili utakmicu. Ima tu puno stvari za popraviti, samo da nastavimo tako."

Mnogo se pričalo o izjavi Line Červara nakon utakmice u kojoj je otkrio da se ekipa za Katar spremala u njegovoj hotelskoj sobi.

"Nije prvi put da je Hrvatska odrađivala više teoretski trening, to smo znali i ranije raditi. To je trening u kojem ne treniraš, ali dogovoriš detalje koje onda preneseš na teren", prisjetio se Šprem svog vremena u reprezentaciji.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više