Spriječen upad Torcide u Hajdukovu svlačionicu: "Pederi, dobit ćete batine"

NAKON jednog od najgorih izdanja Hajduka pod palicom Gorana Vučevića, bijesni pripadnici Torcide, pokušali su se silom probiti do svlačionice splitskih nogometaša na Stanovima, željni obračuna s igračima "koji ne zaslužuju nositi bijeli dres".

Torcida je nakon posljednjeg sučevog zvižduka koji je označio kraj splitske agonije na Stanovima izviždala Vučevićeve igrače, uz glasno skandiranje "Dobit ćete batine". Nisu to nimalo bezazlene prijetnje s obzirom na situaciju koja trenutno vlada u navijačkim krugovima koji bijesne i zbog planirane represije pravosudnog aparata.

"Igrajte pičkice, igrajte pederi", vikali su mnogobrojni pripadnici Torcide tijekom susreta, a kasnije se repertoar pojačali porukom treneru "Ne mogu ti to oprostiti".

Zbog povećane cirkulacije navijača ispred svlačionice, Hajdukovci su prema autobusu krenuli  sa stražnje izlaza stadiona. Hajdukovi nogometaši vjerojatno će uživati policijsku pratnju na putu do Splita, a ostaje vidjeti je li situacija toliko teška da se osiguranje poljudskih igrača nastavi i u gradu pod Marjanom.

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više