LIGA NACIJA

Srbija poražena od Mađarske na Marakani. Slovenija pobijedila Kosovo

Foto: EPA

IZA NAS je još jedna večer u Ligi nacija, a vjerojatno najveće rezultatsko iznenađenje večeri je poraz Srbije od Mađarske na Marakani.

Mađari su u 20. minuti zabili gol koji je postigao Norbert Könyves i sve do kraja susreta nisu ispuštali tu prednost kako bi osigurali slavlje minimalnom pobjedom.

U istoj skupini Rusi su remizirali s Turskom pa je sada situacija u skupini takva da su Rusi prvi sa sedam bodova, Mađari drugi sa šest, Turci treći s dva, a Srbi zadnji s četiri boda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Zanimljivo je bilo i na utakmici Poljske i Italije gdje su Poljaci izvukli remi bez pogodaka na domaćem terenu protiv favorizirane Italije, a ranije su također bez pogodaka remizirale Bosna i Hercegovina i Nizozemska.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

U drugoj skupini grupe A, Danska je s 3:0 slavila na gostovanju kod Islanda nakon autogola Rúnar Már Sigurjónsson te golova Christiana Eriksena i Roberta skova. Ranije u toj skupini Englezi su s 2:1 slavili protiv Belgije. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Slovenija je u trećoj skupini grupe C s 1:0 slavila kod Kosova nakon pogotka Harisa Vučkića, a u drugoj utakmici te skupine Grčka je s 2:0 slavila protiv Moldavije. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više