Srđan Andrić propušta gostovanje na Kantridi, Hajdukovci rade na kondiciji

BEZ OBZIRA na sramotu protiv Intera, Hajdukovci su jučer dobili dan odmora. Treninzi su nastavljeni danas, a vježbali su svi osim braće Sharbini, Srđana Andrića i Rafaela Paraibe. Sharbiniji su morali nakratko otići u Rijeku, ali već večeras će biti u Splitu, Paraiba se i dalje oporavlja od ozljede, a slična je situacija s Andrićem koji je bio na artroskopiji koljena nakon što je protiv Intera ozlijedio ligamente, te je odlučeno da će preskočiti gostovanje na Kantridi.

Danas je Španjić hajdukovcima odredio jedan trening, sutra i preksutra po dva, a u srijedu bi braća Sharbini trebali dobiti pravo nastupa za bijele kako bi mogli debitirati na Kantridi iduću nedjelju.

Danijel Subašić, Josip Skoko, Hrvoje Vejić, Ivan Strinić, Goran Rubil, Senijad Ibričić, Ivo Smoje i Anthony Šerić jutros su radili odvojeno od ostatka momčadi. S kondicijskim trenerom Boškom Božinovićem trenirali su na Marjanu, pokušavajući podići razinu fizičke spreme koja se, očito je već, pokazala značajnim problemom tijekom uvodnih utakmica ove sezone.

Hajdukovci će početkom rujna, tijekom reprezentativne stanke, sasvim sigurno odraditi mini ciklus priprema, no do tada još imaju utakmice protiv Rijeke i Lokomotive.

Pročitajte više