Srna i Pletikosa nastavljaju "pucati" prema Otoku

IAKO se proteklih dana u sportskim medijima pisalo o mogućim prelascima hrvatskog dvojca ukrajinskog Šahtara na Otok i odustajanju nekih od zainteresiranih klubova Premier lige, čini se kako razgovori o mogućim transferima još nisu gotovi.

Darijo Srna bio je (i još uvijek je?) jedan od kandidata za poziciju bočnog igrača engleskog Liverpoola. Eventualan posao ugrozio je portugalac Luis Figo čiji bi se transfer u momčad aktualnog europskog prvaka trebao realizirati do kraja tjedna.

Do tada bi također trebalo biti definitivno jasno dolazi li Srna među Redse. Ta je solucija trenutno vrlo mala jer je trener Redsa Rafael Benitez izrazio potrebu za samo jednim bočnim igračem, a to će mjesto pripasti upravo Figu. Međutim, opcija Srninog odlaska na Otok još uvijek je otvorena.

Tu je informaciju Sportskim novostima potvrdio hrvatski reprezentativac Jerko Leko koji kaže kako i Srna i Pletikosa ovaj tjedan nastavljaju razgovore o transferima na Otok. Kolege Leki nisu otkrili o kojim se klubovima radi. Što se tiče drugog vratara hrvatske reprezentacije Stipe Pletikose, prelazak u škotski Celtic još uvijek je moguć.

Menadžer Celtica, Gordon Strachan ovaj će tjedan ponovno potegnuti sve linije ne bi li na vrata škotskog prvaka doveo vratara Anttia Niemia. Propadne li posao s Niemiem, Strachan će se ponovno obratiti Šahtaru iz kojeg želi dovesti Stipu Pletikosu, piše Daily Record.

Pročitajte više