Senzacija iz Srbije: Mamić u Dinamo dovodi zvijezdu Crvene Zvezde

Screenshot (Youtube)

DINAMO u siječnju želi dovesti Mitchella Donalda, jednog od najboljih igrača Crvene Zvezde, tvrde srpski mediji.
 
Donald je u Zvezdu stigao prošle godine iz ruske Mordovije za 200 tisuća eura, a sada srpski prvak za njega može dobiti deset puta veći iznos. Interes za njega potvrdio je Dinamov "savjetnik" Zdravko Mamić za Informer.
 
"Što se tiče Dinama, otvoreni smo za suradnju. Ukoliko ima dobrih igrača u Srbiji i ako ih klubovi žele pustiti kod nas, mi ćemo ih primiti raširenih ruku. Nemam nikakav problem s tim što su oni igrali u Srbiji, tu barijere ne postoje", rekao je Mamić.
 

 

 
Donalda, 27-godišnjeg Nizozemca, klub s Maksimira prati već nekoliko mjeseci.
 
"Čuo sam dosta dobrih stvari o njemu, a skauti Dinama su ga pratili na nekoliko utakmica. Sada sastavljamo listu želja za zimski prijelazni rok i Donald je na njoj. Vjerujem da bi se snašao u Dinamu."
 
Međutim, iz Crvene Zvezde poručuju da prodaja igrača u Dinamo ne dolazi u obzir.
 
"O prodaji bilo kojeg igrača Zvezde Dinamu iz Zagreba nema prostora ni za razmišljanje, a kamoli za pregovore. Ne samo za Donalda, nego i za bilo kojeg drugog igrača. Uostalom, Donald je kičma ove momčadi i potreban nam je za osvajanje još jednog naslova prvaka. Nije stvar cijene, nego nam je doista potreban", rekao je direktor Zvezde Zvezdan Terzić.
 

Pročitajte više