TRANSFERI

Srpskog veznjaka žele skoro svi europski velikani, a on prelazi u drugoligaša?

Foto: EPA

SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ ovog će ljeta napustiti Lazio, objavio je to srpski veznjak svojim suigračima i čelnicima kluba prije dva tjedna, a vijest je glasno odjeknula u talijanskim medijima. Nakon što se godinama spekuliralo o njegovom odlasku i licitiralo svotom od 100, 150 ili više milijuna eura odštete, sada će konačno doći do rastanka.

Ranije se pisalo da ga žele Manchester United, Juventus, PSG i brojni drugi velikani europskog nogometa, a engleski portal 90min danas je objavio kako je za 27-godišnjeg veznjaka zainteresiran Fulham. Londonski klub, koji je i dalje formalno drugoligaš, osigurao je plasman u Premiership i želi ojačati momčad kako bi tamo i ostao.

Dolazi kod suigrača iz reprezentacije?

U Premiership ulazi na krilima senzacionalnog srpskog napadača Aleksandra Mitrovića. Srpski reprezentativac je u 40 utakmica zabio 40 pogodaka, a sada bi mu se mogao pridružiti i kolega iz reprezentacije. Lazio za usluge srpskog nogometaša traži 60 milijuna eura, a posao vodi nekadašnji nogometaš Chelseaja Matej Kežman koji je agent ovog sjajnog veznjaka.

Dijete Vojvodine za rimski klub nastupa od 2015. godine i do sada je upisao 224 nastupa u kojima je zabio 46 pogodaka. Sada je došlo vrijeme da napusti Rim, a talijanski Il Messaggero piše da je Kežman već postigao dogovor s klubom te da mu Lazio neće raditi probleme.

Pročitajte više