"Štakore!" Crnogorski stoper gađao kopačkom kondicijskog trenera Atletica?

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKI AS piše kako je nakon posljednje utakmice Atletica u La Ligi protiv Leganesa skoro došlo do fizičkog obračuna između stopera Stefana Savića i kondicijskog trenera kluba Oscara El Profea Ortege.

Prvotna informacija je bila o obračunu Savića i Diega Simeonea, što je klub odmah demantirao. Ovoga puta sve je navodno krenulo od Ortege koji je bio nezadovoljan odnosom igrača prema fizičkim obavezama. Nakon pobjede protiv Leganesa 1:0 Ortega je prema pisanju španjolskog lista uputio oštar komentar vezan za Savića, ali nije se obraćao crnogorskom reprezentativcu.

"Ovaj ne može stajati", rekao je El Profe što je izazvalo bijes Savića. 

"Što si rekao o meni? Reci mi to u lice, štakore!" urlao je Crnogorac, a nije ga smirilo ni to što se Ortega išao opravdati da nije mislio na njega,

Savić je tada krenuo u fizički obračun s kondicijskim trenerom, a suigrači su ga na vrijeme razdvojili. Stoper ga je probao pogoditi i kopačkom, ali polupao je samo jedan od televizora u svlačionici. Simeone je nakon toga samostalno popričao sa Savićem koji se potom smirio i zahtijevao da Cholo traži od Ortege da se ispriča zbog incidenta. Simeone to navodno nije napravio.

Problemi su se dogodili i prije utakmice protiv Juventusa u Ligi prvaka. Dan prije susreta su odradili vrlo naporan trening koji je jako iscrpio ekipu, a cijela momčad je odbila istezanje nakon 3:0 poraza u uzvratu. Također, treba napomenuti da je Atletico ove sezone pretrpio čak 42 ozljede.

Pročitajte više