Stanković: Možete vraćati snimku 20 puta i dalje ćete vidjeti igranje rukom

Foto: EPA

JUVENTUS je kao domaćin u posljednjoj utakmici 26. kola Serie A svladao posljednjeplasiranu Sampdoriju 4:2. Gol koji je Adrien Rabiot zabio u 64. minuti i njime usmjerio Juventus prema pobjedi ono je što je razbjesnilo Sampdorijinog trenera Dejana Stankovića. Zadnja momčad lige nadoknadila je s brza dva gola 0:2 i do sredine drugog poluvremena držala bod protiv favoriziranog tima. Rabiot je svojim drugim golom na utakmici vratio prednost Juventusu, a pobjedu je u 94. potvrdio Matias Soule. 

"Dali smo sve od sebe protiv jakog Juventusa, momčadi koja bi, da joj nisu oduzeti bodovi, bila druga na ljestvici. Ako već gubimo, želim da gubimo s podignutim glavama", rekao je Stanković, a onda prokomentirao Rabiotov gol iz 64. minute kojem je, tvrde iz poražene momčadi, prethodilo igranje rukom:

Stanković: Vjerujem sucu i VAR-u, ali...

"Ako sudac i VAR kažu da nije bilo igranja rukom, onda im ja vjerujem, ali... Gledajte, možete vraćati snimku 20 puta i dalje ćete vidjeti igranje rukom. Pokret bicepsa. Samo ću to reći. Vjerujem da su suci i VAR vidjeli da je sve u redu, ako je to ono što su vidjeli. Ali, molim vas, možemo prihvatiti neke stvari, no samo do određene granice. Ne želimo da se od nas rade budale."

VIDEO: Arena Sport

"Možda bismo na kraju i izgubili, ali dajte nam da igramo još nekoliko minuta kod 2:2. Srce mi krvari zbog ovih momaka. Oni zaslužuju bolje", zaključio je Sampdorijin trener.

 

Pročitajte više