Stigle ulaznice za EURO 2004

U GENERALTURISTOVIM poslovnicama danas je započela distribucija originalnih ulaznica za Europsko prvenstvo u nogometu, Portugal 2004.

Kupcima se tijekom prodaje, koja je trajala mjesec dana, zaključno s 27.02.04., izdavala potvrda o kupovini, a nakon 27.02.04. ulaznice više nije bilo moguće kupiti. Prodano je oko 20.000 ulaznica za sve utakmice hrvatske reprezentacije, četvrtfinale, polufinale i finale. Najviše je interesa bilo za utakmice s Francuskom i Engleskom, a najprije su prodane najpovoljnije ulaznice (po 30EUR).

Originalne ulaznice stigle su danas iz sjedišta UEFA-e u Engleskoj, te se počinju distribuirati u svim Generalturistovim poslovnicama u Hrvatskoj.

Ovakvi uvjeti prodaje određeni su ugovorima organizatora UEFA-e i HNS-a, a Generalturist je, zahvaljujući mreži poslovnica i ostalim kanalima prodaje (internet i telefonska prodaja) određen za partnera u prodaji u Hrvatskoj.

Ulaznice se predižu osobno, uz obavezno predočenje putovnice kupca (ili nositelja grupe kupaca), na mjestima na kojima je izvršena uplata, a ukoliko je izvršena telefonom ili putem interneta, ulaznice će biti dostavljene poštom ili će se s kupcem dogovoriti mjesto preuzimanja.

Uz ulaznice, svaki kupac dobija i letak s informacijama o “hrvatskom kutku” u Portugalu. Riječ je o diskoteci u Lisabonu, pravog naziva “Armazem F”, koja će u vrijeme EP biti preimenovana u “Karlovačko korner”, a u kojoj će se nalaziti okupljalište hrvatskih navijača i prijatelja Hrvatske. Organizirana su i javljanja iz diskoteke, uz stalne komentatore Ivicu Blažička i Ćiru Blaževića.

Pročitajte više