Štimac: Hajdukovci, spremite se za grubosti - mi se borimo za život!

IGORA ŠTIMCA nakon Cibalije u prošlom kolu čeka još jedan klub njegov bivši klub. I Zagrebu i Hajduku bodovi su neophodni, prvima za bijeg sa dna tablice, a drugima za hvatanje drugog mjesta.

Igor Štimac optimističan je uoči sutrašnjeg gostovanja Splićana u Kranjčevićevoj, posebno jer Hajduk već u srijedu igra derbi s Dinamom.

"Čeka nas velika utakmica i moćan protivnik. Hajduku je podignuto samopouzdanje nakon Maksimira, ali to je prilika za moje igrače da se pokažu. Hajduk nam stiže u idealno vrijeme jer oni će misliti od Dinamu, a još k tome igramo doma", rekao je Štimac.

Kako će Štimac motivirati igrače za ovaj susret?

"Moji igrači su motivirani za druge utakmice, ali je ozračje pred ovu utakmicu drugačije. Inače nam stvara pritisak to što smo favoriti, ali sad toga nema. Problem kod mojih igrača je što nemaju kontinuitet i često osciliraju."

I za kraj poruka Poklepoviću i igračima.

"Hajduk je po kvaliteti ravnopravan Dinamu, ali se u stanju spustiti na razinu negledljivosti. Neka očekuje utakmicu na razini grubosti jer se mi borimo za život. Idemo po tri boda", zaključio je Štimac.

Pročitajte više