Štimac: Kreteni su oni koji na snimci ne vide sudačku grešku



NAKON velike pobjede nad Dinamom trener NK Zagreba Igor Štimac priprema momčad za nove izazove. Sljedećeg vikenda Zagreb gostuje u Čakovcu kod Međimurja, a Štimac očekuje nova tri boda. Iako, ozlijeđeno mu je gotovo pola momčadi, a Krstanović suspendiran.

"Imamo puno ozlijeđenih, Ivanković će izbivati tri mjeseca, Jugović također nije spreman zbog problema s rukom, Oršulić je upitan zbog teške distorzije zgloba. Usto, Novosel i Mikulić neće više zaigrati ove polusezone", nabrojao je Štimac on izvan pogona, pa se osvrnuo na utakmicu protiv Dinama i crveni karton Krstanoviću.

"Mogu Mateo Beusan i svi koji su to komentirali pričati što god žele, no to je bila čista sudačka greška. Ako nije dovoljan snimka da uoče i priznaju sučevu pogrešku, onda su kreteni. Zašto braniti suca kad pogriješi? Naši protivnici bili su nekorektni kad je naš igrač bio na podu ozlijeđen, nisu zaustavili igru. Krstanović je uklizao kako bi se prekinula igra da se ukaže pomoć našem igraču. Taj start je bio čist, nije bilo udarca ili velike grubosti. Vjerujem u bolje suđenje u Međimurju, dojma sam da se netko poigrava s našom sudbinom", izrazio je Štimac sumnju u poštenje sudaca.

Veliki problem za Zagreb je što pojačanje Kruno Lovrek nema čiste papire iz Turske.

"Tako je uvijek s Turcima, vjerujem da će FIFA to uskoro riješiti", rekao je Štimac, koji je zbog negodovanja prošlog vikenda kažnjen s 1000 kuna.

"Baš me briga za to, ionako imam plaću 3000 kuna", rekao je Štimac.

Pročitajte više