Štimac "nagazio" momčad

NOVI trener Hajduka Igor Štimac propisno je "nagazio" momčad Hajduka na treningu, pa je tako u jednom trenutku nakon žestokog starta Vejića Dragan Blatnjak napustio travnjak šepajući, uz Štimčeve povike odobravanja, javlja Večernji list.

"Bravo, Veja, tako treba." - doviknuo je Štimac Vejiću, pa okupljenim novinarima pojasnio: "Nego što, mete na treningu, mest će i u Koprivnici. Bude li puštao ovdje, puštat će i u subotu."

Štimac u razgovoru s novinarima nije želio otkriti sastav koji će u subotu u Koprivnici istrčati na teren protiv Slaven Belupa, ali je potvrdio da će Hajduk pod njegovim vodstvom igrati puno više napadački.

"Nećemo biti raspoređeni kao do sada. Neću ići tvrdoglavo u istom rasporedu u kojem nas je bilo lako zatvoriti. Želim u momčadi jedanaestoricu igrača koji će se boriti, napasti i osvojiti tri boda." – kazao je Štimac, pa dodao: "Jedino je sigurno da ćemo igrati s liberom, a ostalo će biti sitne napadačke korekcije."

Štimac nije mogao izbjeći novinarska pitanja o tužbi koju su proitiv njega podigli legendarni "Vatreni" Alen Bokšić i Aljoša Asanović, te osvajač Wimbledona Goran Ivanišević. Naime, prvo ročište zakazano je za srijedu, a na sva novinarska pitanja o suđenju Štimac je samo odmahnuo rukom, kazavši kako ga "neće vidjeti na sudu".

Pročitajte više