Štimac ogorčen: Tko će o čemu, kurve o poštenju

TRENERU Zagreba Igoru Štimcu pun je kufer više priča o namještanju utakmica, a pogotovo je to otežavajući faktor sada kada se njegov klub grčevito bori za opstanak.

"Najgore je kada kurve počnu pričati o poštenju. U Splitu nam dva gola da Tičinović, kojeg obitelj Štimac odgaja kao čovjeka i nogometaša. To isto mi se dogodi u subotu s Bačelić-Grgićem. A mi stalno moramo slušati nekakve priče o namještanju", rekao je Štico za Jutarnji.

"Poraženi smo, ali ovo je bila najbolja utakmica moje momčadi u gostima ove sezone. Nitko nije izašao na Šubićevac na način na kakav smo mi izašli. Nažalost, nismo uspjeli, ali veseli što se dižemo", dodao je Štico, osvrnuvši se na poraz od Šibenika.

Plan spasa je poznat, a do kraja Zagreb više nema pravo na posrtaje. U prilog im ide i raspored do kraja sezone.

"Sada smo imali seriju teških utakmica, red je stigao na ove malo manje teške. Ali samo nijansu manje. U posljednja četiri kola ne smijemo ući s većim zaostatkom od četiri boda za prvim do sebe. Ostanak ćemo izboriti na travnjaku. Ja sam optimist, da nisam, ne bih mogao to tražiti od svojih igrača", rekao je Štico za kraj.

Pročitajte više