Štimac: Zagreb će biti prvoligaš i sljedeće sezone

TRENER Zagreba Igor Štimac imao je naporan kraj tjedna, najprije je u petak napustio press konferenciju, a dan kasnije doživio novi poraz u HNL-u kojim je Zagrebu dodatno otežana borba za ostanak u ligi.

"Uopće ne razmišljamo o smjeni Igora Štimca. S njim imamo dogovor da vodi Zagreb i iduće sezone, neovisno o plasmanu", rekao je Dražen Medić, predsjednik NK Zagreba, za SN.

Štimčev Zagreb je novim porazom došao u još težu poziciju u borbi za ostanak u Prvoj HNL. U subotu su poraženi kod Cibalije koju je nekada vodio upravo Igor Štimac.

"U Vinkovcima smo izgubili zbog sudačke pogreške. Stanje u klubu je bilo teško cijeli tjedan", rekao je Štimac i dodao kako žali što se vratio u hrvatski nogomet.

"Želio sam donijeti bolje stvari hrvatskom nogometu, ali to pojedinac ne može. U Zagrebu ostajem do ljeta, a onda ćemo vidjeti, iako nemam drugih planova", kaže trener Zagreba, piše Sportal.

"Zagreb će i sljedeće sezone biti prvoligaš, zbog toga sam i došao u Kranjčevićevu. Do sada jednostavno nismo imali sreće", zaključio je.

Pročitajte više