HNL

Stipe Biuk nije otputovao s Hajdukom na utakmicu

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

HAJDUK ovaj vikend očekuje veliki izazov u domaćem prvenstvu. U subotu od 15:00 gostuju kod Gorice. Tražit će pobjedu kojom će "potvrditi" tri teška boda zarađena na Šubićevcu prošlog vikenda. S obzirom na to da im nakon ovog vikenda slijedi nešto lakši raspored, sva koncentracija Bijelih je na ovom dvoboju.

Gostovanja u Turopolju su za Bijele uvijek bila veliki izazov, a sada će biti još malo teže stići do pobjede. Naime, Stipe Biuk nije se pridružio momčadi koja je otputovala na utakmicu već je ostao u Splitu. Podsjećamo, on je prošlog vikenda na susretu protiv Šibenika napustio igru zbog ozljede. Izvrnuo je zglob.

Liječnička služba odlučila je da se nije dovoljno oporavio te ne žele riskirati s pogoršanjem ozljede. Tu mogućnost spomenuo je i Valdas Dambrauskas na jučerašnjoj presici. Također, i dalje postoji mogućnost da Biuk pomogne Hajdukovim juniorima koje čeka susret Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Pred Poljudom su veliki redovi za ulaznice i utakmica će vjerojatno biti rasprodana.

Pročitajte više