Stipe Miočić impresionirao bivšeg prvaka koji želi njegov pojas

Foto: Getty Images/Guliver Image

STIPE MIOČIĆ, UFC-ov prvak teške kategorije, na pobjedu je do novog rekorda - treće obrane titule, ali nakon što je dvaput branio pojas još čeka sljedećeg protivnika. Mnogi fanovi slažu se oko toga da bi idealan sljedeći suparnik za Miočića bio nekadašnji prvak Cain Velasquez.

Nakon što je izgubio pojas protiv Fabricija Werduma, koji ga je kasnije prepustio Miočiću, Velasquez je pobijedio Travisa Brownea, na UFC 200 prije više od godinu dana, a onda je zbog ozljeda i operacije pauzirao posljednjih mjeseci. Sada je spreman za povratak, a možda i pohod na Miočićevu titulu.

"Kad se vratim, želim biti siguran da sam 100 posto zdrav. Dugujem fanovima, dugujem to sebi. Ne mogu se više zezati. Moram biti spreman. Sada sam na 80 posto. Sljedeće godine ću biti spreman za borbu", poručio je Velasquez, trenutno četvrtoplasirani borac teške divizije.

Trenutno čeka drugo dijete, ali budno prati što se događa s drugim borcima u njegovoj kategoriji. Puno se toga promijenilo u posljednjih godinu dana, Stipe Miočić je sjeo na tron i pobijedio najopasnije borce svijeta, Werduma, Overeema, Dos Santosa... Iz vrha mu je preostao jedino Cain.

"Način na koji je osvojio titulu je impresivan. Izgleda odlično tamo u kavezu. Dobro za njega", rekao je Velasquez koji se ne želi odmah nakon oporavka gurati u borbu za naslov, ali spreman ju je prihvatiti ukoliko mu bude ponuđena.

"Koga god UFC stavi ispred mene, borit ću se. Prihvaćam velike izazove, koga god žele, takav sam uvijek bio", dodao je proslavljeni borac.
 

 

 

Pročitajte više