Sandra Perković u deliriju je Sari bacila hrvatsku zastavu i šapnula joj nešto prije finala

Foto: Hina

"NEKA ovaj dan nikada ne završi", rekla je Sandra Perković koja je s dečkom i trenerom Edisom  Elkasevićem na Olimpijskom stadionu u Rio de Janeiru svjedočila čudesnoj večeri. Glavna zvijezda bila je Sara Kolak, nova olimpijska pobjednica u bacanju koplja. 21-godišnjakinja iz Ludbrega ispisala je nevjerojatnu priču, pet puta ove godine popravljala je osobni i hrvatski rekord, a hicem za zlato najavila puno veće stvari u budućnosti.

Bolt je nije impresionirao

S 21 godinom postala je olimpijska pobjednica u disciplini u kojoj se vrhunac postiže u zrelijem periodu života. Slično je i sa Sandrom Perković, vladaricom svjetskog diska i dvostrukom zlatnom olimpijkom. Sandra je pratila Sarin nastup u potpunom deliriju, a nakon pobjede bacila joj je hrvatsku zastavu za pobjednički krug.

"Sandra mi je prije finala dobacila nešto što me jako motiviralo, no ne smijem reći što. Znam da će me mnogi uspoređivati s njom jer smo sličnog karaktera, no Perković je samo jedna i ja je obožavam" , kazala je Sara za koju su u Riju navijali košarkaši i jedriličari, a na stadionu se pozdravila i sa Usainom Boltom. Kaže da ju najbrži čovjek na svijetu nije posebno impresionirao.

"Sinkovići i Sadra kazali su mi da samo uživam. Iz toga je nastalo zlato", objasnila je frajerica iz Ludbrega.

 

Pročitajte više