Stotine Slovenaca čekale su Ronalda sa samo jednom željom. Ostala je neispunjena

Foto: EPA

REPREZENTACIJA Slovenije domaćin je Portugalu u prijateljskoj utakmici koja će se danas u Ljubljani odigrati s početkom u 20:45. Dolazak Cristiana Ronalda u grad izazvao je veliki interes u Sloveniji pa je stadion u Ljubljani rasprodan. Stotine ljudi okupile su se jučer ispred hotela u kojem je smještena reprezentacija Portugala, većina njih sa željom da vidi veliku nogometnu zvijezdu.

Kako navode slovenski mediji, gužva se stvorila već u zračnoj luci Jože Pučnik, no zbog sigurnosnih mjera, okupljeni nisu dočekali portugalsku reprezentaciju. Neuspješan je za većinu bio i pokušaj da se vidi Ronalda ispred nje jer je autobus s igračima pod policijskom pratnjom izbjegao mnoštvo.

Ronaldovi obožavatelji pokušali su do autograma ili fotografije stići i ispred hotela u središtu Ljubljane. Njih oko 450 ni tu nije uspjelo ostvariti svoju želju. Slovenci pišu da su neki čak i rezervirali hotelske sobe kako bi se susreli s Ronaldom, no i da su Portugalci zakupili cijeli kat hotela kako bi on i njegovi suigrači imali mir pred utakmicu. Oni najuporniji, javljaju slovenski novinari, novom pokušaju nadaju se na doručku u hotelu.

Pročitajte više