LIGA PRVAKA

Stručni komentator RTS-a: Psihijatri su zabranili Dembeleu da gleda porniće

Screenshot: RTS

LIONEL MESSI sinoć je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Borussije Dortmund u susretu 5. kola grupne faze Lige prvaka iz kojeg je Barcelona izašla kao pobjednik s 3:1.

Argentinac je potpuno dominirao travnjakom, zabio je jedan gol i podijelio dvije asistencije, a sve to uz 5/5 točnih dugih lopti i 11/17 uspješnih driblinga.

Ipak, Messi nije bio taj čije je predstava natjerala Radu Bogdanovića, jednog od članova RTS-ovih stručnjaka u studiju, da nakon utakmice na osebujan način prokomentira njegovu igru. Bio je to Dembele. 

"Za apsurd života i vremena u kojem mi živimo. Čovjek je plaćen 150 milijuna eura s bonusima. Toliko novca treba Kliničkom centru Srbija da se potpuno renovira kako bi mogao kvalitetno liječiti 7 milijuna stanovnika Srbije. Čak 35% vrijednosti komercijalne banke je iznosio njegov transfer. Barcelona mu je prvo angažirala nutricioniste koji su mu objasnili da ne smije jesti brzu hranu. Onda su mu angažirali psihijatra da mu objasni da je profesionalni nogometaš i da ne smije preko noći gledati porniće i igrati videoigre na profesionalnom nivou. Zamislite nekoga tko ima toliku plaću i toliko je plaćen da si dozvoljava takve stvari u životu", rekao je bivši srpski napadač u emisiji uživo, a nešto kasnije komentirao je i Borussiju Dortmund:

"Nije Dortmund sad ispao iz forme, ispali su iz forme još u travnju prošle godine kad je trener odlučio da će mu u obrani igrati četiri crnca. Sad je on već pečen i spreman za otkaz", istaknuo je Bogdanović svoju rasističku opasku. 

Pročitajte više