STVARA SE NOVI SUPERTIM LeBron pronašao zvijezde s kojima će srušiti Golden State

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEBRONU JAMESU, najboljem košarkašu svijeta, na kraju sezone ističe ugovor s Clevelandom. Mnogi vjeruju da će sljedeće sezone, ako ove ne osvoji naslov prvaka, igrati za neku drugu momčad.
 
NBA insajderi tvrde da će Houston učiniti sve kako bi doveo LeBrona sljedećeg ljeta. A Houston je trenutno vodeća momčad NBA lige s omjerom 21-4. U utakmicama u kojima je igrao Chris Paul, ovosezonsko pojačanje, Houston je bez poraza (11-0). 
 
I zamislite kada bi takvoj momčadi još pridružili najboljeg košarkaša današnjice. LeBron je poručio da o novom ugovoru neće razmišljati do kraja sezone, ali NBA klubovi uvjereni su da je Houston u ovom trenutku najrealnija opcija za njega.
 
U Clevelandu sam vuče momčad. Ostao je bez Kyrieja Irvinga, njegov nasljednik Isaiah Thomas još nije zaigrao pa LeBron s nevjerojatnim brojkama za jednog 33-godišnjaka drži momčad u vrhu Istoka. I James je svjestan da mu nije ostalo previše sezona pa želi što konkurentniju momčad za naslov prvaka, a u ovom trenutku nema boljeg izbora od Houstona. 
 
Tamo bi zaigrao sa svojim velikim prijateljem Paulom, u Jamesu Hardenu imao bi vrhunskog scorera, ali je problem ostatak momčadi. U Houstonu imaju prostora za dovođenje LeBrona, ali je upitno s kim bi još igrali Paul, Harden, Eric Gordon i on. Očekuje se da bi se vodeća momčad lige mogla riješiti Ryana Andersona, Paul bi mogao uzeti manji ugovor, a Clint Capela i Trevor Ariza ih produžiti. Ostatak momčadi popunio bi se veteranima. 
 
 
I ove sezone branitelj naslova Golden State apsolutni je favorit za titulu. LeBron zna da će s Clevelandom teško protiv Kevina Duranta, Stepha Curryja, Draymonda Greena i Klaya Thompsona, prestar je da bi razvijao mlade momčadi poput Philadelphije i Lakersa pa nije ni čudo što je ovakav Houston favorit za njegovo dovođenje.
 
LeBron ima tri titule prvaka, tri manje od najvećeg u povijesti Michaela Jordana. Hoće li mu Harden i Paul pomoći u dostizanju Najvećeg...
 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz LeBrona Jamesa, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: LeBron James

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više