Modrićeva osveta: Sudac mu je uzeo loptu za gol protiv Reala, ali Luka zabija golčinu za pobjedu!

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL u 23. kolu gostovao kod Granade, pretposljednje momčadi na tablici, a gol kojim je Youssef El Arabi u 60. minuti poništio vodstvo gostiju (Benzema '30), postignut je na prilično bizaran način. Sudac Jesus Gil na centru je blokirao Luku Modrića, točnije lopta koju je vodio Realov veznjak odbila se od sučeve noge i završila kod domaćih, koji su ovu neočekivanu kontru okončali golom!

Činilo se da će Zidaneov Real kiksati na još jednom gostovanju kod momčadi s dna i tako opet izgubiti dragocjene bodove u lovu na Barcelonu i vrh, ali pet minuta prije kraja Luka Modrić je naplatio za nepravdu koju mu je sudac nanio ranije na utakmici.

Primio je loptu na 20-ak metara od gola, krenuo prema vratima i s ruba kaznenog prostora, iskosa s desne strane, pogodio suprotne rašlje Andresa Fernandeza za pobjedu Reala.

Modrićeva golčina višestruko je značajna: Prekrasan zgoditak mu je prvi prvenstveni gol ove sezone (i tek drugi u svim natjecanjima) i njime je Realu donio iznimno važnu pobjedu, kojom zadržava priključak s vrhom i najvećim rivalima.

Pročitajte više