Supka: Hajduk će napadati 90 minuta, ali neće proći

TRENER mađarskog prvaka Debrecena, Attila Supka, uvjeren je da će Hajduk u uzvratu drugog pretkola Lige prvaka na Poljudu napasti od prve minute, ali također smatra kako će njegova momčad uspjeti obraniti prednost iz prve utakmice, u kojoj je Debrecen razbio Hajduk rezultatom 3:0.

Kako se navodi na službenim stranicama Debrecena, rijedak je slučaj u nogometu kad se trenera obje momčadi slažu u prognozi tijeka utakmice. No, ovdje je situacija prilično jasna, Hajduk mora žestoko napasti te zabiti u prvih 15 minuta utakmice ukoliko želi uhvatiti šansu za prolaz u treće pretkolo Lige prvaka.

"Vidjeli smo dvije utakmice Hajduka na Poljudu i svi mi, treneri i igrači, znamo da će Hajduk kontinuirano napadati cijelo vrijeme." - kazao je Supka u utorak popodne.

"Ipak, nadam se da će nam Hajduk ostaviti dovoljno prostora da organiziramo nekoliko kontranapada. Pokušat ćemo igrati kao što smo igrali u prvoj utakmici u Debrecenu. Hajduk može izgubiti sve, a mi imamo veliku prednost." - ustvrdio je mađarski trener.

"Vjerujem u svoju momčad, znam da smo dovoljno jaki da možemo očuvati prednost od 3:0 iz prve utakmice." - dodao je Supka.

Jedna stvar ipak ide na ruku Hajduku. Naime, u prvom se susretu u Debrecenu oylijedio jedan od najboljih igrača mađarskog prvaka, Ronald Habi, a na njegovoj će poziciji na Poljudu zaigrati Dragan Vukmir.

"Mislim da Dragan može dobro odraditi taj posao. On je potpuno drugačiji igrač od Ronalda, svi znamo da je Habi tip igrača-buldoga, ali Dragan je također vrlo dobar u oduzimanju lopte i startovima." - kazao je Supka komentirajući izostanak Habija.

Pročitajte više