NBA

Suspendiran policajac koji je snimao ispitivanje nekadašnje NBA zvijezde

Screenshot: Twitter

NAKON završetka košarkaške karijere 2015. godine Delonte West upadao je u brojne probleme s alkoholom, drogom i tučnjavama.

Sada se na Twitteru pojavila snimka u kojoj se bivši NBA košarkaš, za kojeg se spominjalo da je imao aferu s majkom LeBrona Jamesa s kojim je harao NBA ligom u dresu Clevelanda, vidi pretučen na cesti u Washingtonu.

Nakon dolaska policije je uhićen, a sada se ispostavilo da je policajac koji ga je uhitio to napravio na neprimjeren način pa je suspendiran zato što je snimao ispitivanje provedeno nad Westom, piše NBC.

Zbog kršenja pravila službe suspendiran je, a postoji mogućnost da ostane i bez posla. Delonte West je NBA karijeru završio s devet poena u prosjeku na 490 odigranih utakmica.

Prije četiri godine počele su kružiti priče da po ulicama prosi novac za osnovne životne potrebe, a njegova obitelj tvrdi da ima i velikih psihičkih problema. U NBA ligi je pored Clevelanda (2007. - 2010.) igrao i za Boston (2004. - 2007. i 2010. - 2011), Seattle (2007) i Dallas (2011. - 2012). Prosječno je postizao 9,7 poena.

Pročitajte više