Svađa Savićevića i suparnika uživo: "Tebe nitko ne zna, potraži se na Wikipediji!"

Screenshot: Youtube

NEVJEROJATNA svađa u televizijskom programu uživo između Dejana Savićevića, crnogorske nogometne legende i predsjednika Nogometnog saveza Crne Gore te Dejana Petkovića Džaje, bivšeg nogometaša i velikog kritičara Savićevića i njegove garniture u savezu.

U emisiji Football Fest žestoko su se verbalno sukobili, a voditelj je bio nemoćan smiriti ih. Obojica su dovodili u pitanje kredibilitet drugog, a sve je krenulo kada je Džaja kritizirao Mojaša Radonjića, slavnog bivšeg nogometaša koji je bio selektor mlade reprezentacije Crne Gore od 2014. do 2018. 

Savićević: A zašto je Mojaš nesportaš? Znaš što je Mojaš za tebe u svakom smislu? Znaš kakav je u nogometnom smislu? A gdje je Mojaš igrao?

Džaja: Evo, kazat ću ti. Za Lovćen, Sutjesku, Budućnost...

Tada je Savićević, ključni igrač prilikom osvajanja europskih naslova Crvene zvezde i Milana, ovako pokušao diskreditirati suparnika koji je igrao za Budućnost, Partizan, Standard Liege, meksičku Pueblu i ciparski Apolon iz Limassola.

Savićević: Mojaš je institucija za tebe, Džaja, tebe ne zna nitko. Džaja, da nema ove emisije, nitko te ne bi poznavao. Gdje si igrao? Potraži se na Wikipediji!

Džaja: Ja sam igrao od 11. godine i sa 23 sam davao golove Barceloni. Poslije toga sam dobio kamen u bubregu i morao sam pauzirati. Igrao sam u Partizanu, Belgiji, Meksiku. Jesu svi ti ljudi ludi što su me plaćali toliko? Imao sam milijunske ugovore.

Savićević: Milijunski ugovori? Ne vjerujem baš...

Petković: Ma, ti nemaš pojma!

Pročitajte više