Svaguša kontrira HTV-u: Prvih 14 minuta derbija Hajduci će provesti u svlačionicama

DA NA Poljudu nisu zadovoljni pažnjom koju im daje HTV već je odavno poznato, no sad će Hajduk poduzeti i konkretne poteze. Predsjednik Hajduka Joško Svaguša je, naime, najavio da će zbog ignorantskog odnosa na derbi s Dinamom igrači zakasniti 15 minuta.

Momčad koja kasni se čeka 15 minuta nakon čega se utakmica registrira 3:0 pobjedom za protivnika. Hajduk će na teren zakoračiti unutar "akademske četvrti", dakle nakon 14 minuta. Tako će 11. rujna na Poljudu utakmica početi umjesto u 19 tek u 19.14.

"Odlučili smo upozoriti HTV da nam je dosta ovakvog odnosa prema nama jer to nismo zaslužili. Igračima ću reći da ostanu u svlačionici sve do 14. minute! Možemo i mi uzvratiti istom mjerom. To je naše pravo i to ćemo napraviti", rekao je Svaguša za Slobodnu Dalmaciju.

S HTV-a je stigao odgovor preko glasnogovornika Danka Družijanića. Kažu kako se nadaju da će se sve riješiti mirnim putem, a Družijanić je izjavio "kako takvi potezi nisu u interesu navijača, gledatelja, nogometaša, Uprave kluba ni HTV-a. "

Pročitajte više