Svakom igraču Osijeka 5000 eura nagrade za pobjedu ili remi s Hajdukom

U SLUČAJU pobjede ili remija s Hajdukom, svaki osječki igrač dobit će 5000 eura od Zorana Mamića, brata Dinamovog dopredsjednika Zdravka Mamića.

Iako se Osječani bore za treće mjesto koje vodi u Europu, Mamići se nadaju kako će ih 5000 eura keša još više motivirati za igru protiv Hajduka. No, Zdravko Mamić najavio je i kako bi zauzvrat Dinamo mogao "ne pobijediti Rijeku", a tako bi Osijek sigurno bio treći u HNL-u.

Dinamov dopredsjednik tvrdi "kako se, za razliku od drugih, Dinamo nikada nije služio takvim potezima, ali ovaj put . . .", prenosi Večernji Mamićevu izjavu.

Čini se kako se prvenstvo tek sada zahuktalo, i kako nas očekuje još mnogo zakulisnih igara. Tko će biti jači, vidjet ćemo već u srijedu kada se igra 31. pretposljednje kolo ovogodišnje Hrvatske nogometne lige.

Zdravko Mamić osvrnuo se i na odnos sa Ćirom: "Kad sam ga vidio u Varaždinu kako veličanstveno izgleda i s kolikim angažmanom vodi utakmicu, shvatio sam da je nepravedno da bude na margini. Ne zbog sebe, već zbog njega i našeg nogometa, mislim da je najbolje da ponovno bude izbornik. Dužnost je svih nas u nogometu, ali i vlasti da se Ćiro vrati tamo gdje mu je mjesto. I maksimirska vrata uvijek su mu otvorena, može biti sve samo ne trener. Uostalom, nikad nije ni otišao iz Maksimira, to je njegov dom koliko i moj", piše Večernji list.

Inače, Zdravko Mamić se noć uoči utakmice u Zadru dobro proveo. Naime, na večeri u jednom zadarskom restoranu oveće društvo Zdravka Mamića izvrsno se zabavljalo uz trojicu svirača, koje je Mamić nagrađivao s novčanicama po 500 eura, pišu Sportske novosti. Kada su svirači, kojima je sviranje tek hobi kako bi pojačali kućni budžet, izbrojali novce nisu mogli doći k sebi: zaradili su oko 10.000 eura.

Pročitajte više