Sve spremno za splitski borilački spektakl "Obračun u ringu"

> Gorostasni Bob Sapp: Cro Cop mi je slomio jagodičnu kost i zato se želim dokazati splitskoj publici

SVE je spremno za sutrašnji borilački spektakl u Spaladium Areni "Obračun u ringu 10". Na probi u petak navečer pojavili su se svi borci, uključujući i one koji su kasnili na današnje službeno vaganje.

Svi osim, naravno, najveće zvijezde, gorostasnog Boba Sappa, koji je razočarao organizatore i sve one koji su ga s nestrpljenem očekivali na press konferenciji, jer je zakasnio na avion.

No, čovjek koji je ulazio u ring s Mirkom Filipovićem i Antonijem Minotaurom Nogueirom, ali i dva puta pobjeđivao legendarnog Ernesta Hoosta, dolazi u Split na dan borbe. Ako sve bude prema planu, Amerikanac će u splitsku zračnu luku sletjeti nešto prije 13 sati, nakon čega bi se trebao uputiti direktno u Spaladium Arenu na brzinsku press konferenciju i razgibavanje prije meča.

Program započinje već u 19 sati sa tri uvodne borbe, nakon čega slijedi čak 14 s "main carda". Poslastica dana je zasigurno meč za naslov prvaka u organizaciji WAKO PRO K1 do 71 kilograma  između domaćeg dečka Frane Radnića, koji je vlasnik pojasa, i Francuza Philippea Solomona.

Pročitajte više