Esport

Svi gameri ovog su vikenda na Good Gameu u Zagrebu

Foto: Good Game Global

MUZEJ suvremene umjetnosti u Zagrebu 10. i 11. svibnja ugostit će gamere i zaljubljenike u gaming povodom održavanja regionalnog B2B esport eventa Good Game Zagreb. Timovi iz 32 kompanije tijekom vikenda će se natjecati u CS:GO-u, a za sve posjetitelje organizirani su i brojni drugi sadržaji. 

>U ovu školu žele svi: Uveli smjer za razvoj videoigara

Četvrto izdanje Good Gamea u Zagrebu osim lokacije donosi i druge novitete, a najveći je svakako Good Game konferencija koja će prethoditi glavnom događaju. Posjetitelji će uz veliki CS:GO turnir moći uživati u Retro Areni, Escape Roomu, Food Corneru i manjim turnirima u drugim igrama kao što su FIFA 19 i Mario kart. 

Poseban naglasak je ponovno na studentima koji se žele zaposliti u atraktivnim IT i medijskim kompanijama čiji će se timovi natjecati na Good Gameu. Svi zainteresirani će se tako imati priliku susresti s potencijalnim budućim poslodavcima i zato ih organizatori pozivaju da donesu svoje životopise. Kao i prošle godine, 100 tisuća kuna prikupljenih od kotizacija ići će u fond projekta Good Game Liftoff, putem kojeg će biti dodijeljen najboljima na startup natjecanju za mlade poduzetnike. 

Foto: Good Game

Podsjetimo, prošle je godine pred mnogobrojnom publikom turnir osvojio Valiance pobijedivši u finalu splitski Locastic, a sudeći prema informacijama dostupnim na društvenim mrežama većina kompanija se već neko vrijeme ozbiljno priprema za Good Game, tako da nas sigurno očekuje zanimljiv i napet turnir. Program službeno počinje u petak u 9:30. Više informacija dostupno je na službenim stranicama. 

Pročitajte više