Talijani oduševljeni: "Dybala-Mandžo, kakav spektakl"

Foto: Getty Images / Guliver Image

JUVENTUS je s 3:2 pobijedio Atalantu i plasirao se u četvrtfinale Kupa Italije. Mario Mandžukić najprije je u 15. pogodio vratnicu, a zatim asistirao glavom kod prvog gola Paula Dybale u 23.minuti. U 35. je uspio i zabiti poslije dodavanja Argentinca. 

Također, nakon 100 dana na teren se vratio i Marko Pjaca, koji je igrao od 62. minute i pokazao svoju kvalitetu. Bivši igrač Dinama kreirao je šansu Rinconu, a u finišu je mogao postići i gol, ali je njegov udarac skrenut u korner. 

"Dybala-Mandžukić, kakav spektakl", grmi torinski Tuttosport jutro nakon pobjede prvaka Italije, koji brani titulu i u Kupu. 

"Dybala i Mandžukić radili su što su htjeli protiv Atalante. Prvo je Hrvat namjestio gol Argentincu, koji mu je nakon toga uzvratio a raspoloženi Mandžukić stigao do gola. Sve to raduje navijače i trenera Massimiliana Allegrija, kao i povratak Pjace, koji će biti pojačanje Juventusa u drugom dijelu sezone", piše Tuttosport.

Mandžukić je, uz Dybalu, bio najbolji igrač Juventusa, konstatira Gazzetta dello sport. 

"Hrvat je, kao i puno puta do sad, igrao za momčad. Asistirao je kod prvog gola, zatim je pogodio vratnicu, a onda i zabio. Mandžukić je, uz Dybalu, bio najbolji igrač Juventusa", poručila je Gazzetta.

Milanski list podsjetio je i na povratak Pjace...

"Pjaca posjeduje veliku kvalitetu i sretni smo što se vratio. No, još mora puno napredovati, jer Kup Italije ipak nije Serie A. Međutim, ima vremena za njega i računam na njega", jasan je Allegri.

Stara dama će u četvrtfinalu Kupa igrati protiv boljeg iz večerašnjeg dvoboja na San Siru, gdje će igrati Milan i Torino.

Pročitajte više