TRANSFERI

Talijanska legenda: Ronaldo će šokirati svijet. Udružuje se s bivšim trenerom

Foto: EPA-EFE

SAGA OKO eventualnog odlaska Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda jedna je od najvećih priča ovog prijelaznog roka. Više izvora pisalo je o njegovom mogućem prelasku u Bayern, a sam portugalski napadač danas je izjavio kako bi se volio vratiti u klub svoje mladosti.

Iz Italije stižu pomalo senzacionalne vijesti u tom pogledu. Legendarni talijanski igrač Angelo Di Livio rekao je u razgovoru za Retesport kako postoji velika mogućnost da se Ronaldo vrati u Italiju - i to ne u Juventus, kako su mnogi nagađali, nego u klub koji vodi veliki Jose Mourinho.

"Roma jako ozbiljno radi na njegovom dovođenju. Znam da je to nešto što bi šokiralo svijet. Prema onome što ja znam, za tjedan dana, sedmog srpnja, Roma bi mogla objaviti kako je Ronaldo novi igrač tog kluba", rekao je bivši reprezentativac Italije.

Ronaldo je već surađivao s Mourinhom u periodu dok je portugalski stručnjak vodio Real Madrid. Pod njegovim vodstvom Ronaldo je zabio 168 golova u tri sezone, ali se i posvađao sa slavnim trenerom na kraju mandata.

Pročitajte više