Dinamo - Atalanta od 21:00

Tisuće Talijana došlo na Maksimir. BBB-i pripremaju posebnu koreografiju

Foto: PIXSELL

U PRVOM kolu Lige prvaka Dinamo na rasprodanom Maksimiru od 21 sat dočekuje talijansku Atalantu. Prijenos utakmice je na HTV 2.

>Ako idete na utakmicu, pošaljite nam snimke i fotografije navijanja na mail desk@index.hr ili u inbox Facebook stranice Index Sport.

Atmosferu uživo iz Zagreba tijekom cijelog dana mogli ste pratiti na Indexu.


19.00 Pogledajte kako Talijani ulaze na stadion Maksimir.

Galerija navijača:

18:00 Tisuće Talijana stiglo je na Maksimir.

 

 


17:00 Kolona od 10-ak autobusa je na Bregani. Navijači Atalante bi oko 18 sati trebali stići kod južne tribine. Stadion se otvara u 18:30


15:30 Nekoliko autobusa s navijačima Atalante već je na Bregani.



 

15:00 Prema informacijama, navijači Atalante bi na granicu trebali stići oko 16 sati. Nakon pregleda odmah stižu na Maksimir. Policija je na oprezu zbog dolaska velikog broja navijača. 

Trenutno nema gužvi na Bregani.


14:15 Trenutno se nalazimo u centru grada gdje nema Dinamovih navijača u dresovima i šalovima. Naišli smo tek na grupicu navijača Atalante koji s vodičem razgledavaju grad.




13:20 Upute Bad Blue Boysa:

"Jako je važno da se ovo izvede kako treba, a sve najviše ovisi o nama. Na tribini budite najkasnije u 20:00, slušajte upute s razglasa i nemojte praviti avione od letaka koje ćete dobiti na ulazu, previše je truda u ovo sve uloženo da bi propalo zbog nečije zafrkancije!"




 

11:20 Navijači Atalante pripremaju invaziju na Maksimir. Prema posljednjim informacijama, dolazi ih oko tri tisuće. Kolona od 40 autobusa polako dolazi u Zagreb. Ima i onih koji dolaze avionom i automobilima. 

>Invazija Talijana: Stižu u koloni od 40 autobusa, Boysi spremaju koreografiju
 

11:00 U gradu se osjeti da je danas pred Dinamom važna utakmica. Oko 30 tisuća navijača oko 19 sati okupit će se na Maksimiru, a onda će krenuti navijačka ludnica i velika podrška za igrače Nenada Bjelice koji se nadaju pobjedi.



Bad Blue Boys će danas nakon dugo vremena napuniti Sjever, a pripremaju zanimljivu koreografiju. Od posljednje koreografije koja je pripremljena na Dinamovom Sjeveru, a koju je vidjela i šira javnost, prošlo je deset godina. Dinamo je 20. kolovoza 2009. godine svladao Hearts 4:0, a Sjeverom je dominirao "pacijent" uz jasnu poruku "Nema života bez Dinama". 
 

Dinamove upute navijačima:
 

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19 sati.

Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20:00h na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

Ovim putem dodatno molimo sve navijače, a posebno navijače na tribini Istok da poštuju raspored sjedenja na tribini, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima!

FAN ZONA SVETICE

Za navijače Dinama i zagrijavanje uoči utakmice Lige prvaka otvaramo fan zonu Svetice - glazba, zabava, ugostiteljska ponuda.

Fan zona će biti otvorena na dan utakmice od 17:00 do 23:30h.

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.
 

Zabranjeni predmeti:
 

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. 

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

Pročitajte više