Tokić: Nadam se da neću čuvati Pršu, jer ne želim na njemu primjenjivati nesportske trikove

VEČERAS, u 3. kolu Kupa UEFA sastaju se GAK, Marija Tokića i Rangersi Dade Prše. Suigrači u reprezentaciji naći će se na suprotnim stranama, a Tokić je izjavio kako se nada da neće čuvati Dadu Pršu.

“Mnogi novinari u Austriji pitali su me za suigrača u nacionalnoj vrsti. Po svemu, ići ću izravno na njega ili na španjolskog napadača Nova. Iskreno, radije bih na Nova, jer Dado mi je prijatelj, naš je, a mnogo je opasniji od Španjolca. U našem poslu čovjek se nekad mora poslužiti trikovima koji nisu baš sportski, a ne bih ih sa zadovoljstvom primjenjivao na Prši.” - izjavio je Tokić za Sportske novosti.

Prema Tokićevim riječima austrijska momčad se dobro pripremila za Škote, no unatoč tome bit će vrlo teško na vrućem Ibrox Parku doći do pobjede.
Prvi adut GAK-a je Mario Bazina, koji je u izvrsnoj formi, baš kao i reprezentativac Dado Pršo u dresu Rangersa.

U kratkom razgovoru Tokić se osvrnuo i na stanje u reprezentaciji rekavši kako je po svim kriterijima zaslužio dres hrvatskog sastava i nastup u prvoj momčadi.

Od ostalih susreta Lige UEFA izdavajamo gostovanje Partizana kod Lazia, te Middlesbrougha kod Villareala. Zatim susret AEK-a i Lillea, Club Bruggea i Utrechta, te Schalkea i Ferencvarosa.

Pročitajte više