NFL

Tom Brady nakon 20 godina postaje slobodan igrač i ne želi u mirovinu

Foto: Getty Images

TOM BRADY nedavno je u izboru AP-a proglašen drugim najvećim sportašem desetljeća nakon LeBrona Jamesa. Svih 20 godina profesionalne karijere proveo je u New England Patriotsima, s kojima je šest puta osvojio NFL, četiri puta titulu MVP-ja Super Bowla i brojne druge individualne nagrade. On je općeprihvaćen kao Michael Jordan NFL-a, najveći svih vremena.

Ali čini se da je 20-godišnjem braku došao kraj. Patriotsi su sinoć senzacionalno ispali u wild-card rundi od Tennessee Titansa 20:13, što znači da neće obraniti lanjski naslov prvaka. A sa završetkom ove sezone legendarni quarterback postaje slobodan igrač.

"Rekao bih da odlazak u mirovinu nije izgledan. Nadam se da nije", rekao je Brady.

"Ne želim previše ulaziti u budućnost. Borili smo se svakog dana i pokušavali biti bolji. Ponosan sam što sam bio dio ove momčadi ne samo ove godine nego svake. Ne znam što će se dogoditi, neću ništa predviđati, nitko ne treba donositi odluke u ovom trenutku. Volim igrati football, volim igrati za ovu momčad. Volio sam igrati za ovu momčad dva desetljeća i pobjeđivati s njom. Ne znam kako će izgledati budućnost, idemo dan za dan", dodao je 42-godišnji GOAT američkog nogometa.

Pročitajte više