Tomečak: Nisam zadovoljan utakmicom protiv Šibenika, možemo deset puta bolje

"NISAM se nadao ovolikoj minutaži", iskreno priznaje Ivan Tomečak, igrač koji je nakon kaljenja u Lokomotivi vraćen u Maksimir, gdje ga ističu kao velikog talenta i jednog od nogometaša na kojima će Dinamo graditi svoju budućnost. Ugovor na sedam i pol godina, kojeg je Tomečak potpisao u siječnju, to garantira.

"Presretan sam što sam u prvom sastavu, osjećam se super. Uživam u svakom treningu, uvijek radimo nešto drugo, a trenutno se najviše bavimo taktikom i držanjem pozicije", opisao je 20-godišnji Tomečak svoj doživljaj rada u Dinamovom prvom sastavu. Odličnu partiju Tomečak je pružio i jučer protiv Šibenika, kojeg su modri sasvim razbili i slavili 3:0, no on ipak nije zadovoljan

"Izgledali smo dobro, no možemo i deset puta bolje. Osobno nisam zadovoljan, premda smo dobro odigrali, ali mislim da moramo, možemo i da smo sposobni za puno više. Mislio sam da će utakmica biti teža. Šibenčani nisu imali niti jednu šansu, ni jednom nisu priprijetili Butini. Mi smo dominirali tijekom cijele utakmice i potpuno zasluženo pobijedili", kaže Tomečak.

"O Hajduku uopće ne razmišljam", Tomečakov je komentar na činjenicu da se Dinamo bodovno izjednačio s Hajdukom nakon što su bijeli sinoć kiksali u Vinkovcima. "Bitno je da mi budemo pravi, da igramo dobro i pobjeđujemo", nadovezuje se Tomečak koji će novu priliku da se iskaže imati već u srijedu, u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa protiv Zagreba.

"Očekivanja su uvijek ista, dakle očekujem da ćemo pobijediti i u ovoj utakmici. Uvjeren sam da ćemo igrati još bolje nego u prethodnim utakmicama. Kako vrijeme prolazi, siguran sam da ćemo biti sve bolji i bolji i da ćemo ući u formu na jako visokom nivou", zaključuje Tomečak.

P.V.
Foto: Nenad Dugi / CROPIX 

Pročitajte više