Toni se ispričao navijačima: Pokvarili smo cijelu sezonu

 TALIJANSKI napadač Bayern Münchena Luca Toni ispričao se navijačima zbog teškog poraza 4:0 i ispadanja od Zenit St. Petersburga u polufinalu Kupa Uefa.

"Želim se ispričati našim navijačima. Pokvarili smo dobar dojam cijele sezone. Jednostavno večeras nismo imali sreće i odigrali smo najlošiju utakmicu otkako sam ja u klubu", rekao je razočarani Toni.

Lahm: Ne smijemo zaboraviti sve dobro zbog samo jednog glupog rezultata

Slično objašnjenje visokog poraza ponudio je i Philipp Lahm.

"Teško je naći prave riječi nakon ovako teškog poraza. Nismo bili na razini i primili smo glupe golove. Odigrali smo jako dobru sezonu ukupno gledajući i ne smijemo sve zaboraviti zbog samo jednog lošeg rezultata",  izjavio je Lahm.

Rummenigge: Nismo baš navikli ovako gubiti

Bayernov predsjednik je bio pun hvale za rusku momčad.

"Igrali smo protiv suparnika koji je igrao odličan nogomet. No, ne smijete zaboraviti da je rusko prvenstvo počelo tek prije nekoliko tjedana, pa je momčad Zenita puno svježija od nas. Mi smo zadnjih mjeseci igrali jako puno. Zenitovi su igrači bili i svježiji i fizički spremniji, dok su naši djelovali prilično umorno. Naravno, bez obzira na sve, jako smo razočarani. Nismo baš navikli gubiti s 4:0", traži opravdanja u porazu Rummenigge.

Ipak, uspio je pronaći utjehu, barem sam sa sebe:

"Ove sezone smo osvojili dvostruku krunu, prvenstvo i njemački Kup. Da nam je to netko ponudio prije sezone, bili bismo s time oduševljeni!", zaključuje Rummenigge koji je očigledno zadovoljan ovogodišnjim igrama Bayerna.

Zenit je pobjedom nad Bayernom pokazao da s pravom može računati na pobjedu u finalu Kupa Uefa. U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti kako će efikasna ruska momčad igrat protiv Rangersa čija obrana u posljednjim europskim utakmicama djeluje poput nepremostive prepreke.

M.P/M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više