Torcida skandirala: Luka Modrić, govno maleno

Foto: Dalmatinski portal

TORCIDA je sa sjeverne tribine Poljuda tijekom prijateljske utakmice Hajduk - Schalke skandirala: "Luka Modrić, govno maleno." Povici navijača splitskog kluba čuli su se tijekom prijenosa utakmice u kojoj je Hajduk pobijedio njemačkog prvoligaša 4:3.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nalazi se u Kataru, gdje će u subotu u 16 sati sa suigračima igrati protiv Maroka za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu. Podsjetimo, još nije sigurno hoće li Modrić, koji ima 37 godina, i nakon turnira u Kataru igrati za reprezentaciju.

Pobjeda Hajduka u zadnjoj utakmici na Poljudu u 2022. godini

Ivan Čubelić doveo je Hajduk u vodstvo u 24. minuti, a Schalke je preokrenuo do poluvremena pogocima Sebastiana Poltera u 37. i Mariusa Bultera u 45. minuti. Oba trenera napravila su puno promjena u drugom poluvremenu, u čemu se bolje snašla domaća momčad trenera Mislava Karoglana.

Emir Sahiti je izjednačio u 47., a Stipe Biuk i Luka Vušković podigli prednost na 4:2 u 61. i 72. minuti. Schalke je smanjio dvadesetak minuta prije kraja, kada je strijelac bio Soichiro Kozuki. Bila je to posljednja utakmica Hajduka na Poljudu u 2022. godini.

Pročitajte više