TORINEZI PREVARILI KATALONCE Barcino pojačanje od 50 milijuna eura dolazi u Juventus

Foto: Guliver Image/Getty Images

PREMDA je Juventus izgubio i drugo finale Lige prvaka u posljednje tri sezone, u Torinu ne očajavaju. Polako i sustavno grade momčad koja će i sljedeće sezone napasti ''pokal s klempavim ušima'' i skinuti stigmu najnesretnijeg kluba u finalima najvažnijeg europskog klupskog natjecanja. Juve je igrao u čak devet finala, a u samo dva je slavio, posljednji put još 1996. godine. 
 
Plasmanom u finale Juventus je zaradio oko 110 milijuna eura, a u Torinu će veći dio tog novca potrošiti na nove igrače. 
 
Mattia De Sciglio navodno stiže iz Milana i on je predvodnik ešalona novih igrača koji bi trebali osvježiti svlačionicu Stare dame. Riječ je o braniču koji je na San Siru još od 2002. godine, a koji je od Milana zatražio transfer u Juventus. 
 

Njegov dolazak samo je uvertira za puno veća imena, a talijanski mediji objavili su da je Juve zakapario prvog pravog kapitalca na ovoljetnoj tržnici. 
 
Iz Bayerna u Torino stiže fenomenalni Brazilac Douglas Costa, kojeg je željela i Barcelona i za njega je bila spremna izdvojiti čak 50 milijuna eura.
 
Ako je vjerovati talijanskim medijima, sjajni krilni napadač nije bio impresioniran zamamnim svjetlima i blještavilom Camp Noua i radije je odabrao Juventus, koji će Bayernu isplatiti između 35 i 50 milijuna eura odštete.
 
Brazilac je navodno sve dogovorio s prvakom Italije, ali je ostalo samo da se još klubovi dogovore.
 

Pročitajte više