Torres prorekao crnu sudbinu Manchestera: Mi ćemo im uzeti prvenstvo, a Barca Ligu prvaka!

KAKO se Premiership bliži kraju, tako su sve aktualnije i psihološke igrice njegovih aktera. Posljednju otrovnu strelicu poslao je španjolski napadač u dresu Liverpoola, Fernando Torres. Žrtva je naravno najljući rival, Manchester United, koji im šest kola prije kraja prvenstva bježi jedan bod, ali i koji ima utakmicu manje.

El Nino je ustvrdio da će im oni "ukrasti" naslov u Premiershipu, a da će ih Barcelona ostaviti praznih ruku i u Ligi prvaka.

"Barcelona je najjača momčad Europe, bez konkurencije. United je također impresivan, njima igrači poput Teveza, Berbatova ili Giggsa sjede na klupi, ali unatoč tome oni pobjeđuju. Bez obzira na sve, Barcelona je jača momčad", rekao je Španjolac i pokušao objasniti svoju teoriju:

"United je puno lošiji kada nemaju loptu u svom posjedu, a tu je Barca najjača. To će ih uništiti."

Ništa bolje, smatra Torres, Crveni vragovi neće proći niti u završnici Premiershipa.

"Manchester brani naslov i favorit je za obranu krune. No to ih neće učiniti prvacima, to im samo može natovariti ekstra pritisak na leđa. Ako nastavimo igrati ovako dobro kao što to radimo u posljednje vrijeme, mislim da imamo puno više šanse za osvajanje naslova nego bilo koja druga momčad. Vrlo ćemo rado Manchesteru prepustiti teret favorita, neka im bude", rekao je na koncu Liverpoolov napadač.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više