Tottenham ipak popušta: "Modrić će otići, ali za pravu cijenu!"

U RAZGOVORU za Talksport, nezavisnu britansku radio-postaju, Kevin Bond, pomoćnik Harryja Redknappa, priznao je indirektno da će se transfer Luke Modrića u Chelsea na kraju vrlo vjerojatno realizirati.

Ponude od 22 i 27 milijuna funti koje je dosad Chelsea uputio na Tottenhamovu adresu nisu urodile plodom, a sada se očekuje da klub sa Stamford Bridgea lansira novu ponudu od nekih 30-ak milijuna funti.

"Transferi su dio nogometne igre, ali nitko ne želi izgubiti svoje najbolje igrače, a on je svakako jedan od naših najboljih igrača. Očajno ga ne želimo izgubiti, ali svatko ima svoju cijenu. Ako netko dođe s ponudom koja će vam zavrtiti glavom, usprkos predsjednikovom ustrajanju da ga ne proda, tada bismo ju morali prihvatiti. Harry bi onda morao posegnuti za alternativom na tržište", rekao je Bond.

Guardian: Chelsea prodajom Jurija Žirkova skuplja novac za kupnju Luke Modrića

Ruski nogometaš još nije službeno potpisao ugovor s ruskim ligašem Anži Mahačkalom, ali je takvo što pitanje sata tvrdi Guardian. Isto tako, Chelsea bi od te prodaje trebao zaraditi oko 13 milijuna engleskih funti, a to će pomoći da se isplati Tottenhamu veća cifra od dosadašnjih ponuda.

Guardian prilično samouvjereno piše o tome da se prodajom Žirkova Chelsea silno približava Modriću. Za koji dan će vjerojatno svi biti pametniji po pitanju odličnog hrvatskog nogometaša.

Pročitajte više