Tragičar finala Lige prvaka poslao emotivno pismo navijačima Atletica

Foto: Guliver Image/Getty Images

JUANFRAN, jedini nogometaš koji je promašio penal u raspucavanju u finalu Lige prvaka, obratio se navijačima Atletica pismom. 
 
Njegov potez nakon utakmice u Milanu, kada je u suzama otišao pred navijače tražeći oprost, dirnuo je svijet. Dobio je ovacije navijače, a sada im se odlučio obratiti pismom:
 
"Zamolio sam klub priliku kako bi vam ovim pismom izrekao sve što osjećam. Nikada neću zaboraviti kako ste mi iskazali ljubav kada sam došao tražiti oprost.
 
Vidjevši da moje suze utječu na tisuće navijača Atletica pomoglo mi je da se nosim s tugom koju sam osjećao u teškim trenucima. Kao i potpora suigrača, trenera i svih ljudi koji su u ovoj velikoj obitelji.
 
Ujedno, želim zahvaliti svima koji su vjerovali u nas i tako dokazali da je Atletico nešto posebno, drugačije i da naše srce kuca jače nego bilo koje drugo. Prije dvije godine rekao da ćemo se vratiti u finale, a sada poručujem da će Gabi podići pehar Lige prvaka prije ili kasnije, te ćemo zajedno to proslaviti u Neptunu. Volim vas i idemo Atleti", zaključio je 31-godišnji bek Atletica.
 

Pročitajte više